E-mail adres Bruiloft DJ PAUL C4GE
Telefoonnummer Bruiloft DJ PAUL C4GE

06 811 754 11


Bruiloft DJ huren

*LET OP wegens grootte drukte in mei, juni, juli en augustus 2024 kan het zijn dat de agenda al vol is! 

 

Bruiloft, afgestudeerd, verjaardag, evenement, bedrijfsfeest, je wilt dan een passende DJ huren. Voor elke gelegenheid weet PAUL C4GE de juiste sfeer neer te zetten. Als bruiloft DJ heeft Paul veel ervaring, maar natuurlijk heb je zelf helemaal de vrijheid om aan te geven hoe het feest eruit moet komen te zien en wat voor soort muziek je wilt horen. 

 

Unieke opties

 Silent Disco

 Live trompettist

Rook en licht effecten

Licht-Jockey

FotoboothBasic show

€425,-

 • DJ equipment
 • Geluidsapparatuur
 • Kleine set (stilstaande) verlichting

Luxe show

€550,-

 • DJ equipment
 • Geluidsapparatuur incl. Subwoofer
 • Grote set verlichting (met beweging)
 • Automatische Lichtsturing
 • Lasereffect/Sterrenhemel
 • Sfeerscherm

Show Magnifiek

950,-

 • DJ equipment
 • Geluidsapparatuur incl. Subwoofer
 • Live trompettist (door PAUL C4GE zelf)
 • Extra grote set verlichting
 • 2 trusstorens met movingheads
 • Lasereffect/Sterrenhemel
 • Sfeerscherm
 • Rookmachine + grote lasers
 • Licht-Jockey via TB-Showtechniek
 • Openingsdans mix

 

Prijzen zijn op basis van een feest van 4 uur. Extra uren boeken kan voor €90,- per uur.

Bij boekingen verder dan 15 km vanaf Huizen komt er € 0,50 per km bij.

Bij het magnifiek pakket moet er ook gerekend worden op vervoerskosten voor de grote lichtset (€0.50 per km).

Mocht het later dan 02:00 worden, super leuk! Er komt dan wel een nachttoeslag bij.

Bruiloft of feest in Huizen?

Vier je je bruiloft of feest in Huizen dan kun je 5% korting ontvangen op het luxe en het magnifiek pakket. Vraag naar de voorwaarde om hier voor in aanmerking te komen. 


Feest aankleden

Er zijn verschillende mogelijkheden om je feest vorm te geven. Geef je voorkeur voor muziekstijlen, de lampen en kleuren van de avond, verschillende lichteffecten en zelfs bellenblaas en rook-effecten. Voorafgaand aan het feest zijn er één of meerdere momenten van persoonlijk contact om alles te bespreken. Hierbij is overleg over extra opties natuurlijk altijd mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een mix voor de openingsdans zodat jullie van te voren jullie dans kunnen instuderen, een live saxofonist of extra sfeerlampen en effecten die live bediend worden door een licht-jockey van TB-ShowtechniekVraag ook eens naar de mogelijkheid voor een live trompettist, PAUL C4GE zal dan naast zijn mengtafel ook zijn trompet meenemen om een aantal nummers live mee te blazen. Een andere mogelijkheid om je feest aan te kleden is doormiddel van een silent disco. Hierbij krijgt iedereen een koptelefoon en wordt er met behulp van verschillende zenders gedanst op verschillende muziek.

 

Hierboven vind je drie mogelijke standaard opties om je feest aan te kleden. Er is natuurlijk genoeg flexibiliteit om deze opties te combineren. Bekijk de foto’s en video’s om een indruk te krijgen van de verschillende bruiloften en andere DJ optredens. Voor een vrijblijvende offerte neem dan contact op. 

  

Ook mogelijk

Silent Disco

Liever het geluidsniveau zelf in de hand hebben, denk dan ook eens aan een "Silent Disco". Iedere aanwezige gast krijgt zijn of haar eigen koptelefoon en kan zelf bepalen welke zender er aan staat en het volume daarvan.  

v.a. €300,-

excl. materiaal huur

 


Fotobooth

Om een blijvende herinnering te hebben van het feest maak ik vaak gebruik van de fotobooth van flitskast.nl. hiermee kunnen je gasten foto's en/of video's maken tijdens het feest. Foto's worden meteen uitgeprint maar ook opgeslagen zodat ze digitaal op USB worden toegestuurd. Boek je de flitskast via mij dan betaal je €25,-  minder en je ontvangt gratis een pakketje met fotoprops (denk aan snorretjes, brillen en lippen op stokjes. 
Voorbeeld - Flitskast met foto en prints, inclusief:

     - Onbeperkt printen gedurende 6 uur (320 prints)

     - Bezorgen en ophalen

     - Foto's op USB-stick nagestuurd

     - Persoonlijke opmaak van de prints en het startscherm

v.a. €350,-

 

 


Alleen apparatuur

Geluidsapparatuur zonder DJ of juist alleen lampen nodig? Ook dat kan, PAUL C4GE zal als geluids- en lichttechnicus de bediening van de apparatuur doen. 

v.a. €175,-

 


Combi DJ en Band

Hebben jullie al een band of wil je tips voor een goede band laat het weten. Indien de band al licht en geluid heeft geregeld waar de draaitafel op aangesloten kan worden kan het draaien al vanaf 299,-.

v.a. €350,-

 
Reviews

Deel je ervaring over DJ PAUL C4GE, van je feest, je boeking, de contactmomenten of andere opmerkingen hieronder. 

Commentaren: 6
 • #6

  Fabienne en Olaf Lelieveld (zondag, 24 april 2022 17:38)

  Op onze bruiloft heeft Paulc4ge de muziek verzorgd. We hadden Paul al eerder horen spelen bij mijn ouders hun huwelijksjubileumfeest en bij een ander echtpaar die ging trouwen. En wat draait Paul goed! Bij de kennismaking, die wij als zeer prettig hebben ervaren, bracht Paul in kaart wat wij als wensen hadden en daar werd tijdens ons huwelijksfeest ook goed aan gehouden. Paul was netjes gekleed, draaide op goeie timing passende nummers, denkt graag mee, heeft passie voor zijn vak, kan goed communiceren.. en zo kan ik nog wel even doorgaan. Al met al, Paul zorgde voor een fantastische feest!

 • #5

  Yeeteeho (donderdag, 25 april 2019 23:14)

  Reuze tevreden met het optreden van PAUL C4GE. Alles conform verwachtingen en goed de sfeer aangevoeld en opgebouwd. Aanrader!

 • #4

  Arien (woensdag, 23 januari 2019 13:54)

  Ik speelde met mijn band (https://www.plugify.nl/thehump) op het huwelijk van een vriendin. Ik had Paul ingehuurd om na de band het feest nog meer los te laten gaan. En dat is gelukt! De bruid/bruidegom hadden een playlist gemaakt ter inspiratie voor Paul. Paul kwam super op tijd om aan te sluiten met het geluidsbedrijf. Hij nam een erg mooi lichtscherm als DJ booth mee wat een extra dimensie gaf aan de zaal. En het feest ging los. Hij wist (door de inspiratielijst) goed in te spelen om het publiek en de wensen van het bruidspaar. Communicatie in de aanloop en op de dag zelf was snel en prettig.

 • #3

  Nils & Maartje (donderdag, 18 mei 2017 10:59)

  Op onze bruiloft heeft DJ Paul C4ge de muziek verzorgd, en dit was erg goed! Goed voorbesproken, goed georganiseerd, goed meegedacht en goede muziek; kortom, top!

 • #2

  ABN Amro (dinsdag, 28 maart 2017 09:28)

  Tijdens het event geen omkijken naar deze DJ gehad en dat heeft mij ontzorgt. Van te voren uiteraard duidelijk en goed contact gehad om het event voor te bespreken en achteraf nog een berichtje of alles naar wens was. Dat geeft een goed gevoel van professionaliteit, vriendelijkheid en service.

  Bedankt voor het draaien, je speelde goed in op de sfeer, en had een gezellige muziek keuze.

 • #1

  W&M (zondag, 11 september 2016 23:34)

  Nogmaals dank voor de superperformance op ons trouwfeest!
  Mooie installatie, top verlichting en geluid, goede muziek, goed overleg en hulp bij alle geluidskwesties. Live trompet was ook super.
  Kortom een feest om niet meer te vergeten :).

  Gr,

  W&M

Meer reviews

Bekend bij

Boek DJ PAUL C4GE via AllroundBruiloftDJ.nl

Boek DJ PAUL C4GE

Boek DJ PAUL C4GE via Gigstarter.nl

Delen via